Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 88 mahallede halkın sorunlarını yerinde tespit etmek ve hızlı çözümler sunmak amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği her mahallede yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaşan Başkan Turgut, son olarak Hüseyinler Mahallesi’ni ziyaret etti.
Başkan Turgut, ziyaretlerinde mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek, belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi. Halkla samimi bir sohbet gerçekleştiren Turgut, "Planlı bir şekilde mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz ve her mahallemize eşit hizmet sunmaya özen gösteriyoruz. Kent merkezi ile kırsal mahalleler arasında ayrım yapmadan çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın refahı için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Mustafa Eroğlu, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımız ve belediye yetkilileri mahallemizi ziyaret ederek bizleri bilgilendirdi ve taleplerimizi dinledi. Yapılan hizmetlerden memnunuz ve Başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Turgut, 88 mahallede de aynı eşitlik anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.