UEFA Avrupa Ligi 8. ve son haftasında Galatasaray’ın deplasmanda Hollanda ekibi Ajax ile oynayacağı mücadeleyi İspanyol hakem Jesus Gil Manzano yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi 8. haftasında Galatasaray, 30 Ocak Perşembe günü TSİ 23.00’te Hollanda temsilcisi Ajax ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadelede İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jesus Gil Manzano düdük çalacak. Manzano’nun yardımcılıklarını Diego Barbero ve Angel Nevado yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Guillermo Cuadra olacak.

Dili boğazına kaçan futbolcuya hayati müdahalede bulunan hakem Raşit Yorgancılar, o anları anlattı Dili boğazına kaçan futbolcuya hayati müdahalede bulunan hakem Raşit Yorgancılar, o anları anlattı

Maçta VAR koltuğunda Carlos del Cerro Grande oturacak. AVAR’da ise Alejandro Hernandez yer alacak.

Editör: Haber Merkezi