Mersin Halk Eğitim Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. Kursiyer öğretmenler ve öğrenciler, sevgiyi işaret diliyle ifade ederek farkındalık oluşturdu.
Etkinlik kapsamında, işaret dili kursuna katılan öğrenciler ve öğretmenler, sevgi, dostluk ve dayanışma mesajlarını sessiz ama etkili bir şekilde iletti. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naci Durmaz, işaret diliyle Sevgililer Günü’nü kutlayarak “Sevgi, engel tanımaz. Bugün burada işaret diliyle sevgimizi ifade ederek farkındalık yaratmak istedik” dedi.
Merkezde 5 yıldır görev yapan öğretmen Ebru Sağıroğlu, bugüne kadar bine yakın kursiyerin işaret dili öğrendiğini belirtti. Sosyal medyada paylaşılan etkinlik görüntüleri, izleyicilerden büyük beğeni topladı.